Roskilde festivalen

Hvidovre VK på Roskilde Festival

.

Hvidovre Volleyball Klub driver madboden BRAZIL på Roskilde Festival

Vi søger derfor 220 friske og positive frivillige i perioden 29/6 - 6/7 - 2024, der har lyst til at være en del af vores fantastiske medarbejderhold. Du skal være fyldt 18 år ved festival start.

Tilmelding!

Vil du med på holdet skal du maile til os på: BRAZIL(a)HVK.DK så vil vi kontakte dig med nærmere info. Har du allerede en profil i Roskilde festivals registreringssystem "People", så oplys dit peoplenummer i mailen, så vi kan tilknytte dig holdet direkte.

Er du håndværker, kok, eller har erfaring med storkøkken-produktion, bedes du skrive til INFO(a)HVK.DK, så tager vi fat i dig direkte.

Hvem og hvordan?

- Hvidovre Volleyball Klub driver madboden Brazil på festivalen, som er placeret i området ved Central Park og GAIA scenen ud mod Camping East.
- Du skal være forberedt på 3 x 10 timers arbejde plus et intromøde og vi har døgnåbent.
- Du skal forvente at en til to vagter vil blive placeret i "musikperioden" under selve festivalen.


Har du lyst til at medvirke til at Brazil igen bliver en succes, og at være en del af vores fantastiske medarbejderstab, så skriv til os og uddyb gerne om du har erfaringer fra tidligere f.eks. er uddannet kok eller håndværker.

Vær en del af fællesskabet

Det er vigtigt at frivillige i Brazil er glade for at være ”med på holdet”, for vi vil rigtig gerne have at du har lyst til at komme igen.
Takket være vores mange seje frivillige har Brazilboden oparbejdet et positivt brand, som gæsterne forbinder med god mad, og en af festivalens korteste ekspeditionstider - og det skal vi gerne blive ved med. God stemning i madproduktionen og ved kasselinjen er meget påskønnet, da det jo er sjovere at arbejde og er medvirkende til at vores kunder kommer igen (og igen).
Dette var medvirkende til at Brazil i 2023 blev udnævnt som ”Roskilde Heroes”, hvilket vi er rigtig stolte af.

Bliv en del af Brazil-fællesskabet og få en fed oplevelse på Roskilde Festival - samtidig med at du støtter klubbens ungdomsarbejde.
Brazil-medarbejdere kan tilmelde sig denne Facebookgruppe hvor der også postes info og opslag.

Fordele

Brazil-medarbejdere har en række fordele.
- Festivalarmbånd med mulighed for gratis medarbejdercamp (ro og rene toiletter og bad)
- Mad- og ølbilletter
- Gratis morgenmad når du skal på vagt.
- Mulighed for at få koordineret dine vagter med vennerne
- Mulighed for deltagelse i Brazils legendariske julefrokost
- Mobilopladning
- Personlig udvikling/erfaring
Som frivillig lærer man forskellige opgaver at kende, der f.eks. kan indebære kundeservice, salg, rengøring eller madproduktion. Derudover kan du styrke dine kompetencer i samarbejde, problemløsning og ledelse. Arbejdsgivere lægger i høj grad vægt på erfaring med frivilligt arbejde, så husk at dette alt sammen er noget, der kan med fordel kan tilføjes dit CV. Hvis I er tilmeldt som en gruppe, kan jeres vagter koordineres, så I arbejder samtidig. Følg med hvilke kunstnere der offentliggøres på årets festival.


Spørgsmål?

Læs mere under vores FAQ.
Hvis du ikke finder svar dér, så skriv til styregruppens e-mail. BRAZIL(a)HVK.DK


Overskuddet går til HVK

Hvidovre Volleyball Klub er en forening, der tager stor del i byens sociale indsats og ungdomsaktiviteter. Vi arbejder på at blive en stor, rummelig og attraktiv klub, som via skal gøre klubben fortjent til respekt, medaljer og opbakning. Vi tilbyder et kvalitativt volleyball-udviklingsmiljø, der via synergi, involvering og proaktivitet skal kunne rumme og appellere til elite, ungdom og bredde. Overskuddet fra madsalget er med til at finansiere klubbens socialt opsøgende projekter og trænerlønninger.