FAQ

Spørgsmål og svar om arbejde i Brazil-boden

.

OM TILMELDING:

Q: Jeg vil gerne være frivillig medarbejder i jeres madbod. Hvad gør jeg?
A: Gå ind på hjemmesiden https://www.brazilmadbod.dk/ og følg vejledningen.

Q: Hvad sker der, når jeg har tilmeldt mig?
A: I første omgang får du en bekræftelse af din tilmelding. Derudover bruger vi din mailadresse, når vi skal udsende nærmere information. Du vil få oplyst tidspunkter for online infomøde.

Q: Jeg har tilmeldt mig, men har ikke modtaget noget…
A: Du har muligvis indtastet din mail-adresse forkert. Al vores kommunikation foregår på mail, så det er helt afgørende, at du indtaster din mail-adresse korrekt. Det kan også ske, at vores mails er havnet i en junkmail-mappe. Hvis du ikke kan finde dem, så prøv at skrive til brazil(a)hvk.dk

Q: Jeg har tilmeldt mig. Hvad er chancerne for, at jeg kommer med?
A: Når vi udvælger vores over 200 medarbejdere, prioriterer vi folk med relaterede kompetencer, tidligere medarbejdere, klubmedlemmer og venner af klubben højest. Men erfaringerne viser, at du har gode muligheder, hvis du er meldt til tidligt og i øvrigt er fyldt 18 år.

Q: Jeg er under 18 år. Kan jeg komme med som medarbejder?
A: Pt er der kun plads på venteliste for folk under 18, og vi anbefaler at søge plads som frivilig andre steder. 
Festivalens regler angiver, at maksimalt 10 procent af vores medarbejdere må være under 18 år, dog skal man være fyldt 15 år inden første vagt. 

OM BODEN & ARBEJDET:
Q: Hvor ligger boden?

A: Brazil ligger lige uden for port 10 i området ved Central Park og GAIA scenen ud mod Camping East.

Man kan kende boden på den store Jesusfigur på facaden. Det er vigtigt at man tager afsted i god tid, så du er klar til din vagt, og da der er store afstande og kan være kø, så kan man hurtigt blive en halv time forsinket. Det skal du tage højde for, så du kan være klar til tiden.


Q: Hvad består arbejdet af?

A: Alt, hvad der hører til en madbod: Tilberedning og anretning af mad, salg og kundeservice, oprydning/rengøring, opvask og alle mulige praktiske småting. Tæt på festivalstart og på infomødet kommer der yderligere oplysninger om arbejdets indhold. Du skal være forberedt på at arbejde i et storkøkken, og er fysisk krævende.

Q: Hvor meget skal man arbejde?
A: Alle medarbejdere skal arbejde omkring 3x10 timer fordelt på tre vagter (plus et to-timers infomøde) over hele festivalugen.


OM VAGTPLAN:

Q: Hvornår kommer vagtplanen?

A: Vagtplanen er færdig i ugen op til festivalstart, og den vil blive mailet ud til alle.

Q: Kan jeg selv afgøre, hvornår jeg får vagter?

A: Nej. Desværre har vi ikke mulighed for at tage hensyn til alles individuelle ønsker, men vi forsøger i videst mulige omfang. Alle må forvente at have mindst én vagt "mens musikken spiller". Der vil blive mulighed for at bytte vagter indbyrdes.

Q: Jeg har ingen mulighed for at arbejde før onsdag. Hvad gør jeg?

A: Hvis du på grund af eksamener, begravelse eller noget lige så vigtigt ikke kan arbejde de første dage af festivalen, så skriv det til brazil(a)hvk.dk.

Skriv ”begrænset arbejdsperiode” i emnefeltet.

Q: Vi er to eller flere personer, som gerne vil have vores vagter sammen.
A: Det forsøger vi naturligvis at tage hensyn til. Der vil blive informeret nærmere om dette punkt på et senere tidspunkt.

OM ARMBÅND & INFOMØDE:

Q: Hvordan får jeg mit armbånd?

A: Alle frivillige skal have en profil i Roskilde Festivalen system: https://people-vol.roskilde-festival.dk/

På den side vil der være masser af general information for alle frivillige, herunder info om hvor og hvordan armbånd udleveres, op til festivalen.

Q: Hvad hvis jeg ikke kan deltage til online infomøde?

A: Det skal du. Af praktiske årsager er vi nødt til at prioritere folk, som kan deltage på infomøde som afholdes online, og eventuelt også ude på festivalpladsen. Det er vigtigt at man som medarbejder får information og et retvisende billede af arbejdsopgaverne og forventninger til den forventede indsats.